Kárász Kikötő
   Tiszaderzs
Kárász Kikötő
Horgászok paradicsoma
Kárász Kikötő
   Tiszaderzs
Kárász Kikötő
A kerékpárosok pihenőhelye
Kárász Kikötő
   Tiszaderzs
Kárász Kikötő
A természet közelsége
Kárász Kikötő
   Tiszaderzs
Kárász Kikötő
Bérelj csónakot, kenut, biciklit!
Menü

Bejelentkezés

Regisztrálás


Üdvözöllek honlapunkon!


Hirdetési feltételek
Hirdetések

Hirdetések
eladok

Megválnék kishajómtól, mellyel sok örömteli horgászást éltem meg. Sajnos befejezem horgászkarrierem, ezért feleslegessé vált.eladok

Hajómat eladnám teljes felszereléssel kihasználatlanság miatt.Hirdetési feltételek
×

Kedves Látogató!

Az oldalt a tiszaderzsi Kárász Kikötő üzemelteti, és örömmel kínál lehetőséget ingyenes hirdetések feladására. Kérlek, olvasd el alábbi feltételeinket, mielőtt hirdetést adsz fel az oldalon!

  1. Feladás módja: Az oldalon csak regisztrált felhasználó hirdethet. Ha még nem vagy regisztrálva, kattints a [Bejelentkezek] gombra lent, majd a [Regisztrálok] fülre. Bejelentkezés után a hirdetés oldalon megjelennek a navigációs gombok, ahol fel tudod adni hirdetésed. A [Hirdetéseim] gomb alatt módosíthatod a már feladottakat, illetve törölheted.
  2. Érvényességi idő: A hirdetésed a feladás pillanatától 90 napig megjelenik. Ezt bármikor meghosszabbíthatod, ha úgy kívánod, újabb 90 nappal. Amint meghosszabbítod, elsőként jelenik meg a listában.
  3. Felelősségvállalás: Az ingyenes hirdetések szolgáltatásunk részét képezik, és semmilyen felelősséget nem vállalunk azok tartalmáért és valódiságáért. Bár minden erőfeszítést megteszünk a hamis hirdetések kiszűrésére, előfordulhat, hogy ilyen hirdetések is megjelennek az oldalon. Kérünk, minden felhasználótól függetlenül saját magatok gyakoroljatok körültekintést és óvatosságot a hirdetésekkel kapcsolatban.
  4. Elővigyázatosság: Felhívjuk figyelmeteket, hogy soha ne küldjetek pénzt előre ismeretlen személyeknek vagy címekre. Az adás-vételt lehetőség szerint személyesen, biztonságos környezetben végezzétek, és mindig ellenőrizzétek az árut vagy a szolgáltatást, mielőtt fizetnétek érte.
  5. Közzététel: Az oldalon megjelenő hirdetések teljes egészében a felhasználók által történnek. Azokért semmilyen módon nem vállalunk felelősséget, és nem köthetőek hozzánk. Kérünk, minden hirdető győződjön meg róla, hogy a hirdetéseik pontosak, és megfelelnek a jogszabályi előírásoknak.

Köszönjük, hogy az oldalunkat választottátok a hirdetéseitek megjelenítésére. Ha bármilyen kérdésetek vagy észrevételetek van a hirdetési feltételekkel kapcsolatban, kérlek, lépj velünk kapcsolatba.

Üdvözlettel,
A Kárász Kikötő csapata